Lucht/water-warmtepompen


Gebr. Van Den Briel BVBA
Lucht/water-warmtepompen

De lucht/water-warmtepompen halen warmte uit de omgevingslucht. Lucht/water-warmtepompen zijn goedkoper in aanschaf in vergelijking met andere warmtepompen.

aroTHERM VWL van 5 kW tot 15kW

Lucht/water-warmtepomp van het monobloc type met modulerende compressor

Pasted Graphic Pasted Graphic 1

- Lucht/water-warmtepomp van 5-8-11-15 kW
- Verwarming: compacte monobloc buiteneenheid
- Geïntegreerde actieve koeling (kan uitgeschakeld worden !)
- Modulaire invertercompressor met 5 jaar omruilwaarborg
- COP tussen 3,6 en 3,8 (A2/W35)
- Energie klasse A++
- Zowel voor koeling als verwarming

Lucht/water-warmtepomp van het monobloc type met modulerende compressor aroTHERM VWL

De nieuwe lucht/water-warmtepomp aroTHERM VWL is de ideale oplossing voor de comfortabele en zuinige verwarming, en warmwaterproductie van een ééngezinswoning of een appartement.

Deze warmtepomp van het monobloc type onderscheidt zich door een compacte buiteneenheid, de modulerende compressor en zijn flexibele installatiemogelijkheden buiten de woning.

Het beste uit twee technologieën: kan gemakkelijk in een bestaand verwarmingssysteem op gas of op stookolie bivalent (alternatief parallel of volgens triVAI instelling) geïntegreerd worden zonder grote kosten en met minimale plaatsinname

Geniet van een aangenaam binnenklimaat het hele jaar door dankzij de actieve koeling die de tijdens de zomer voor het nodige leef comfort zorgt in de woning. Belangrijk voor de premie: actieve koeling kan uitgeschakeld worden via de regeling.

Profiteer heel het jaar door van een aangename temperatuur!

Tijdens de zomer is het in uw woning koeler dankzij de actieve koeling. Op die manier profiteert u heel het jaar door van een aangename temperatuur!

Met hoogrendementspompen spaart u elektriciteit en geld uit

De prijs van het reële brandstofverbruik is niet de enige factor die een invloed heeft op de werkingskosten van een verwarmingssysteem. Ook het elektriciteitsverbruik komt op uw energiefactuur. Het onderdeel dat veruit de meeste elektriciteit verbruikt, is de pomp. Daarom hebben wij een hoogrendementspomp ingebouwd. Die past zich aan aan de behoeften van uw verwarmingssysteem, waardoor de besparing op het stroomverbruik kan oplopen tot 70%. Door deze lagere werkingskosten spaart u geld uit en dankzij de verbeterde energie-efficiëntie beschermt u tegelijk het milieu.

eBUS-interface om de onderdelen van het systeem vlot te combineren

Met de eBUS-interface kunt u verschillende apparaten binnen het verwarmingssysteem van uw woning aan elkaar koppelen. Dankzij het flexibele ontwerp van deze interface kunt u het systeem zonder veel moeite moderniseren en verbeteren. U kunt bv. gemakkelijk een regeling, een zonneboiler of een hybride warmtepomp bijvoegen. Op die manier bent u altijd mee met de nieuwste technologische ontwikkelingen en doet u uw investering op lange termijn renderen.

Andere belangrijke eigenschappen

Stille werking voor maximaal comfort

Wij zijn erkend RESCERT installateur voor warmtepomp systemen

Rescert

© 2018 Nils Van Den Briel Contact Me