Gebr. Van Den Briel BVBA


Aangename warmte

Hoofddouche & Showerpipe Rainmaker Select

Met helder design en ruimte creërend karakter brengt Rainmaker Select highlights aan in de moderne badkamer.

Met de Rainmaker Select Showerpipe krijgt uw douche een stralend nieuw gezicht en tal van geraffineerde functies, die u bedient via een „ShowerTablet“. Deze opbouwthermostaat beschikt bovendien over een 700 mm lang legvlak van glas en chroom, waarop alles plaats vindt wat u nodig heeft voor een aangename douchebelevenis. Alternatief kiest u voor de bediening van de douches vlakke inbouwthermostaten, die elegant achter de wand worden gelegd. Met deze teruggetrokken „ShowerSelect“ eenheden wordt uw vrije ruimte onder de douche vergroot. De bedieningsmodules zijn verkrijgbaar in hoekig of rond design.

pastedGraphic pastedGraphic pastedGraphic

Beleef water in een nieuwe dimensie

Heeft u ook zin in het „grote douchen“? De nieuwste hansgrohe XXL hoofddouche heet Rainmaker Select. Zijn hoekige straalschijf met groot formaat verschaft u niet alleen een wellness gevoel vol afwisseling, hij is ook een waar esthetisch genot.

Heerlijke douchegevoelens: Met een zo grote straalbreedte (580 resp. 460 mm) wordt het douchen een verwenprogramma. Bij de Rainmaker Select kiest u tussen de straalsoorten Rain, Mono en RainFlow (580) resp. RainStream (460). Zo wordt uw lichaam volledig gehuld in een doucheregen, punctueel bevochtigd of overgoten door een stortstraal. Zo´n krachtig stortbad spoelt alle ballast weg en stimuleert wonderbaarlijk.

Geraffineerd design: Rainmaker Select bezit een royale, verglaasde straalschijf. Deze maakt een frisse en edele indruk dankzij een witte achtergrond. Laat u de XXL hoofddouche al naargelang voorkeur en architectuur van de badkamer installeren. In de 580 versie wordt hij direct aan de wand gemonteerd. In de 460 versie fixeert men hem via een douchearm aan het plafond of de wand. Waar dan ook: met zijn slanke chromen frame zweeft hij licht en elegant in de badkamer. (De montage gebeurt telkens op een basiseenheid, waarbij de moderne techniek onzichtbaar in de muur verdwijnt.)

Comfortabele douchebediening: De straalsoorten selecteert u intuïtief met een lichte druk op de toets aan de thermostaat: dankzij Select technologie. U kunt uit het assortiment Shower Select de voor u passende douchebediening kiezen.

Eenvoudige reiniging: De reinigingsvriendelijke straalschijf neemt u gemakkelijk zonder gereedschap eraf (QuickConnect). Kalkresten kunnen ook worden verwijderd zonder hem eraf te nemen – gewoon eraf wrijven aan de silicone noppen (QuickClean).

TERUG NAAR OVERZICHT

© 2018 Nils Van Den Briel Contact Me